20 februari, 2007




Vandaag gingen we weer lekker wandelen
Dit keer waren Rianne en ik niet alleen, Debbie en Sanne p gingen ook gezellig mee.
Het was weer een heel avontuur, we gingen een modder paatje verkennen om te kijken of het een kortere weg naar het dorp was. Dit was het natuurlijk niet, het leiden ons naar een weiland. Maar voor we daar waren moesten we door veel modder, omdat rianne haar gympies aan had kon ze soms niet verder, vandaar deze foto.






Toen we bij het weiland waren wouden Sanne en debbie kijken waar we uit zouden komen als we door het weiland gingen maar die kwamen als snel terug omdat het te nat was.

Omdat het pad nergens heen ging gingen we maar verder wandelen, op naar het volgende avontuur haha. We gingen door een open stuk weiland naar boven richting het bos.
eenmaal in het bos hadden we natuurlijk weer een lekker modderig paadje, wel was het heel leuk en kwamen we langs een oud gebouw waar nu vleermuizen in zitten ( tenminste dat stond er op.) uiteindelijk kwamen we bij Moreton Morrel uit (het mooie gebouw waar de 17 jarige zitten) en hebben ook nog ff leuke foto’s gemaakt.
toen we weer thuis waren hebben we onze kleren in de wasmachine gedaan en ff gegeten. Daarna heb ik Debbies haar geverfd echt heel leuk. Ik hoop alleen wel dat iedereen het ziet want het is bijna de zelfde kleur, maarja ietsiepietsie donkerder is t wel

Geen opmerkingen: